Агентът на Виктор Осимен потвърди, че нападателят на Лил е

...
Агентът на Виктор Осимен потвърди, че нападателят на Лил е
Коментари Харесай

Осимен бил много очарован от Неапол и хората в града

Агентът на Виктор Осимен удостовери, че нападателят на Лил е бил " доста впечатлен " от Наполи и града. Футболистът е в Неапол от през вчерашния ден и организира към този момент среща с треньора на тима Дженаро Гатузо. Смята се, че двата отбора ще си свидлив ръцете за сумата от 70 милиона евро. Осита Около, който също е и шурей на нигериеца, призна, че всичко върви доста добре и през днешния ден ще се срещнат с президента на клуба Аурелио Де Лаурентис.

" Вчера, когато дойде в Неапол, се запъти право към първата си среща с клуба ", заяви Около пред Radio Punto Nuovo. " По пътя той наблюдаваше по какъв начин хората се разхождат из улиците на града и ми призна, че е доста удивен. След това се срещна и с треньора Гатузо. Те говореха за плана на Наполи и той още веднъж ми призна, че е останал доста впечатлен. Днес Виктор ще се срещне с президента Аурелио Де Лаурентис. Бе удивен от Неапол и от хората, въпреки и разходката му из града да беше къса. Всичко върви в вярната посока. Сега всичко, което би трябвало да създадем, е да вземем решение по отношение на бъдещето на момчето ", добави още Около.
Victor Osimhen will meet with Napoli President, Aurelio De Laurentiis today.

His rep and brother in-law Osita Okolo disclosed the meeting to Italian radio Punto Nuovo. He also added, Osimhen met with coach Gennaro Gattuso yesterday and is impressed with the city of Naples pic.twitter.com/9ys4O7Djtv
— Football Fans Tribe (@FansTribeHQ) July 1, 2020 " Не съм сигурен какво мислят почитателите на Наполи по отношение на него, само че знаех, че всеки, който го виждаше по улиците на града, се радваше, че той е тук. Мисля, че това е доста благо от страна на неаполитанците. Убеден съм, че почитателите ще харесат стила на игра на Виктор и това ще повлияе положително по отношение на неговото финално решение ", приключи сътрудникът на играча.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР