Агентът на централния защитник на Фиорентина Димо Кръстев Пламен Пейчев

...
Агентът на централния защитник на Фиорентина Димо Кръстев Пламен Пейчев
Коментари Харесай

Български национал остава във Фиорентина поне до лятото

Агентът на централния бранител на Фиорентина Димо Кръстев Пламен Пейчев даде изявление пред " Firenzeviola.it ". Той призна, че към българския национал е имало интерес от страна на различен клуб от Серия А, само че са стигнали до съглашение с " Ла Виола " да остане на " Артемио Франки " най-малко до лятото. Договорът му с клуба е до 2024 година.
 Фиорентина ще провежда нов обзор за контузения български национал Димо Кръстев
Фиорентина ще провежда нов обзор за контузения български национал Димо Кръстев

Съмненията са за раздължен мениск

" Имаше няколко клуба, които се интересуваха от Кръстев. Няма да укривам, че измежду тях имаше и клуб от Серия А, който бе мощно заинтригуван. Във всеки случай Фиорентина има вяра в него и се договорихме, че Димо ще остане във Флоренция до лятото.

След това ще създадем оценка. Той постоянно тренира с първия тим и се надяваме, че ще пристигна и неговото време да дебютира ", стартира Пейчев.

Той разяснява и контракта на Кръстев, който е до 2024 година: " Сега не мисмил за контракта, в това число и тъй като го удължихме преди година и половина. Момчето е концентрирано само върху това да се оправя добре и да пораства. "

" Фиорентина е тим, който към момента може и би трябвало да се бори за Европа през този сезон. Това е добър орбот с отличен треньор. Сигурен съм, че ще имат страховит край на сезона.

През идващите години виждам Фиорентина като тим, който ще се бори за Шампионска лига. През идващите тимове ще е измежду първите четири ", продъжли сътрудникът на Кръстев.

Пейчев разяснява връзката на Димо Кръстев с треньора му Алберто Акуилани, който е легенда на Фиорентина: " Трудно ми е да го опиша, представянето на терена приказва задоволително. Той изигра първия си край преди да е навършил пълноправие против Верона.

През трите години завоюва пет купи с него. Той е специфичен треньор за него и двамата са доста положителни отношение. Неописуемо е възприятието да завоюва пет от вероятни шест финала. "
 Димо Кръстев с нов късмет да се утвърди в първия тим на Фиорентина
Димо Кръстев с нов късмет да се утвърди в първия тим на Фиорентина

Всичко зависи от евентуалната продажба на Лука Раниери
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР