Агентът на Пол Погба - Мино Райола, е предложил играча

...
Агентът на Пол Погба - Мино Райола, е предложил играча
Коментари Харесай

Мениджърът на Погба направил нещо немислимо

Агентът на Пол Погба - Мино Райола, е предложил играча на Ливърпул, твърди френското издание Le10Sport. Мърсисайдци се разделиха с Жоржиньо Вайналдум и търсят полузащитник. Райола желае да се възползва от това, макар че може да разпали война сред двата най-големи британски клуба.

Погба има контракт с Манчестър Юнайтед до идващото лято и на този стадий демонстрира, че няма желание да възобновява договора. “Червените дяволи” би трябвало да изберат дали да рискуват с вярата, че ще убедят Пол да подпише нов контракти, като в този случай той може да си тръгне като свободен сътрудник, или да го продадат това лято.

Райола е имал диалози с Ливърпул по различен мотив и на тях е загатнал, че Погба е опция за това лято. Отговорът на мърсисайдци е бил, че това не е вид за тях за тази година, само че от януари идната година може да са заинтересувани. Според френското издание това е бил общителен метод от страна на Ливърпул да откаже.

Клубът от “Анфийлд” има интерес към други два френски халфа - Едуардо Камавинга от Рен и Хусем Ауар от Лион, само че не е напреднал в диалозите за двамата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР