Агентът на нападателя на РБ Залцбург Карим Адейеми - Томас

...
Агентът на нападателя на РБ Залцбург Карим Адейеми - Томас
Коментари Харесай

Агентът на Адейеми призна: Отказахме оферти на Барса, Интер и Реал

Агентът на нападателя на Република България Залцбург Карим Адейеми - Томас Саломон разгласи, че младият футболист има желание да продължи кариерата си в тима от Бундеслигатa и е отхвърлил през последната седмица предложения от Барселона, Реал (Мадрид) и Интер.

" Преди няколко дни казахме изрично " не " на предлагането на Барселона. Барса към този момент не е алтернатива за Карим. Най-доброто нещо за него е да продължи кариерата си в немски тим ", разяснява Саломон пред " Sky Sports ".
 Криза? Барса вади 40 милиона за Адейеми
Криза? Барса вади 40 милиона за Адейеми

Каталунците са отправили публична оферта за гения на Ред Бул Залцбург

Той отхвърли, че Барселона е предложил на Залцбург 40 милиона за Адейеми: " Направиха ни предложение, само че по този начин и не пристигнаха да показват нещо съответно на Залцбург. "

Агентът на младия нападател обаче не изключи възможен трансфер в Барселона: " След две-три години ще забележим какво ще се случи ".

Всичко демонстрира, че Карим Адейеми ще продължи кариерата си в Борусия (Дортмунд), с който към този момент има реализирано кардинално съглашение за идващите пет години. Сега остава немският клуб да се приближи до желаните 40 милиона евро от Залцбург, с който Адейеми има контракт до 2024 година.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР