Агентът на Кристиано Роналдо Жорже Мендеш е подновил преговорите с

...
Агентът на Кристиано Роналдо Жорже Мендеш е подновил преговорите с
Коментари Харесай

Отчаян ход на Мендеш: Пак се обръща към Челси

Агентът на Кристиано Роналдо Жорже Мендеш е възобновил договарянията с Челси за възможен трансфер на звездата на Манчестър Юнайтед. Португалецът бе в проектите на новия притежател на лондончани Тод Боели още при започване на лятото, когато стана ясно, че Роналдо желае да си тръгне от „ Олд Трафорд “ с цел да играе още веднъж в Шампионската лига.

Сделката обаче бе стопирана, защото съгласно информациите мениджърът на Челси Томас Тухел е бил срещу привличането на звездата. Вчера пък „ Таймс “ разкри, че германецът се е отказал от тази концепция след диалог със своя съотечественик Ралф Рангник, който бе краткотраен управител на „ алените дяволи “ през втората половина от предишния сезон.

Междувременно Челси се насочи към нападателя на Барселона Пиер-Емерик Обамеянг. Трансферът бе съвсем контрактуван сред двата клуба, само че в последните дни медиите на Острова разкриха, че е напът да се провали, защото Челси не може да се разбере с габонеца за персоналните му условия.

Тухел обаче държи да има нов нападател до затварянето на летния прозорец и заради тази причина Мендеш още веднъж е почнал да води диалози с лондончани през уикенда. Големият въпрос е дали мениджърът на Челси, който продължава да има запаси към възможния трансфер на Кристино, ще склони на сходна договорка, защото се вижда, че тимът има проблеми в офанзива.

Говори се, че Челси готви и оферта за крилото на Кристъл Палас Уилфред Заха.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР