Агентът на Жоржиньо сподели, че халфът е по-близо до това

...
Агентът на Жоржиньо сподели, че халфът е по-близо до това
Коментари Харесай

Жоржиньо си избира между Бразилия и Италия за национален отбор

Агентът на Жоржиньо показа, че халфът е по-близо до това да заиграе за националния тим на Бразилия в сравнение с за този на Италия. В същото време обаче сътрудникът даде шансове и на "скуадра адзура " като съобщи, че смяната на схемата към 4-3-3 "би трансформирало всичко ".

"Жоржиньо е наблюдаван от бразилския народен тим, само че към момента няма нищо съответно от тях ", показа той пред радио "Кис Кис ". "Ще изчакаме до март, когато идващите сформира ще бъдат оповестени, и ще забележим, дали има вести от Бразилия или Италия. "

"Мисля си обаче че Вентура даде да се разбере, когато приказва за Жоржиньо, че с неговите характерности, той не е подобаващ за Италия. "

"Взехме си записка, макар че в случай че сменят схемата на 4-3-3, това ще промени всичко. Решението няма да бъде да взе участие на идващото Световно състезание. Гледаме към нещо по-късно ", добави сътрудникът.

Жоржиньо е роден в Имбитуба, Бразилия, само че на дребна възраст фамилията му заживява в Италия, поради което той има италиански паспорт и може да играе и за двата националния тима.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР