Агентът на играчите на ЦСКА-София Рубен Пинто и Нуно Томаш

...
Агентът на играчите на ЦСКА-София Рубен Пинто и Нуно Томаш
Коментари Харесай

Агентът на Пинто дойде за преговори

Агентът на играчите на ЦСКА-София Рубен Пинто и Нуно Томаш - Мигел Ерлайн, посети столицата през уикенда. Той изгледа дуела с Лудогорец, а през вчерашния ден се срещна и с другия си клиент у нас - халфа на Левски Филипе Нашименто. Португалският управител е дошъл в България, с цел да дискутира бъдещето на своите футболисти. Договорът на Пинто изтича в края на сезона, а през актуалната акция Томаш се оказа със статута на дълбока запаса. Контрактът на Нашименто с Левски също е до май 2020 година

Очаква се Пинто (27 г.) да парафира нов контракт, което би го направило и чужденеца с най-вече участия за ЦСКА в историята. Прави усещане, че в послдно време Рубен е корав титуляр, до момента в който директният му съперник на терена Кристиян Малинов е на пейката. Това е индикация, че “армейците” са решени да задържат Пинто. В началото на сезона ибериецът имаше проблеми с някогашния треньор Люпко Петрович и известно време даже не попадаше в групата. Впоследствие двамата организираха диалог и Пинто беше оправдан, а последователно се наложи още веднъж в състава. Португалецът е с 96 турнирни участия, а рекордьорът Маркиньос е със 114. Иначе Пинто има още 10 срещи за Купата на България и 8 в Лига Европа. Вкарал е 8 пъти в елита и 3 за купата.

Нуно Томаш (24 г.) за разлика от своя съотечественик Пинто, може да напусне през зимата. Той не е удовлетворен от статута си на запаса, а и на този стадий няма изгледи да пробие в състава. Възможно е Томаш да бъде преотстъпен за пролетния дял, след което да се мисли по какъв начин да се действа с него. Той беше чартърен в ЦСКА-София в първите месеци от тази година, след което клубът закупи напълно правата му от Беленензес.

С изтичащ през лятото контракт е и Жеферсон (25 г.). Бразилецът съобщи още през август, че желае да преподпише, само че това не се случи. Под управлението на Милош Крушчич южноамериканецът стана запаса, само че пък се включва във всеки мач по левия фланг на офанзивата.

“Тема Спорт”  Снимки: Емона Цончева, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР