Агентът на Хавиер Пасторе показа ясно каква ще е следващата

...
Агентът на Хавиер Пасторе показа ясно каква ще е следващата
Коментари Харесай

Пасторе бил изиграл последния си мач за ПСЖ

Агентът на Хавиер Пасторе сподели ясно каква ще е идната стъпка пред клиента му. Според него аржентинският футболист към този момент е изиграл последния си дуел за Пари Сен Жермен.

Не е загадка, че 28-годишният плеймейкър се оглежда за нов клуб, където да играе доста по-редовно и с това да заслужи мястото си в състава на Аржентина за Мондиал 2018. Бившият ас на Палермо бе титуляр за ПСЖ в турнирния мач против Каен от сряда (спечелен с 3:1).

Пасторе идва леко скъпичък на Атлетико

По мотив срещата сътрудникът на Пасторе – Марсело Симонян бе представен да прецизира, че „ това може да бъде неговия финален мач”. Атлетико Мадрид, Севиля и Интер са отборите, които се интересуват най-сериозно от южноамериканския техничар.

Интер се видя с сътрудника на Пасторе в локален хотел

Пасторе заигра в ПСЖ през 2011 година, като бе притеглен от Палермо против 43 милиона евро. Той бе едно от първите звездни попълнения на амбициозните катарски босове. С течение на времето тогавашният нападател бе изтеглен в халфовата линия, а в последно време загуби титулярното си място. Във всеки от последните 2 сезона той е играл в по-малко от половината мачове на отбора.

За своите 6 години в Париж Пасторе има 48 попадения.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР