Агентът на халфа на Наполи Жоржиньо заяви, че никой от

...
Агентът на халфа на Наполи Жоржиньо заяви, че никой от
Коментари Харесай

От Юнайтед не са преговаряли за Жоржиньо, но...

Агентът на халфа на Наполи Жоржиньо съобщи, че никой от Манчестър Юнайтед не се е свързвал с него във връзка възможен трансфер на италианския национал на " Олд Трафорд ". Той обаче не отхвърли, че " алените дяволи " се интересуват от полузащитника, който е основна фигура в състава на Маурицио Сари, а съгласно медиите на Острова Жозе Моуриньо го желае за заместител на ветерана Майкъл Карик.

" Ясно е, че футболист, който играе в кандидат за купата в Италия и е част от един от най-силните национални тимове, съставлява интерес за доста клубове. В последните месеци три пъти приказвах със спортния шеф на Наполи Кристиано Джунтоли и той не ми сподели нищо за предложения към Жоржиньо. Аз също не съм контактувал с представители на Манчестър Юнайтед ", съобщи сътрудникът Жоао Сантос.

Той удостовери, че предстоят договаряния за нов контракт на халфа. Неговият сегашен договор изтича след две години.

Наполи към този момент работи по лятната си селекция. Клубът ще повтори офертата си от 22 млн. евро за звездата на Болоня Симоне Верди. През зимата самият футболист отхвърли да премине на " Сан Паоло ", само че след края на сезона няма да има нищо срещу да облече небесносинята фланелка. Според Corriere dello Sport, договорката е на 90% сигурна.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР