Агентът на халфа на Челси Жоржиньо сподели, че италианецът е

...
Агентът на халфа на Челси Жоржиньо сподели, че италианецът е
Коментари Харесай

Агент на ас на Челси: В бъдеще всичко е възможно

Агентът на халфа на Челси Жоржиньо показа, че италианецът е имал положителна година досега, само че загатна, че връщане в Серия А е напълно вероятен вид на даден стадий от кариерата.

Халгът сега е дружно с националния тим на Италия, като даже изигра цялостен мач стой домакинската пожеда с 2:0 против Гърция, която обезпечи класирането на "Скуадра адзура " за европейското състезание следващата година. Самият Жоржиньо означи дузпата, която направи резултата 1:0.

"Годината беше доста положителна за Жоржиньо. Той се оправя доста добре за националния тим и е добре, че ще има опция да играе на Евро 2020 ", стартира сътрудникът на играча Жоао Сантош.

"Важно е, че играе за Челси. Първенството в Англия е доста интензивно и той научи в действителност доста от Франк Лампард и Маурицио Сари през последната година ".

"Мисля, че Жоржиньо има опция да се показа доста добре, както на европейското състезание следващата година, по този начин и на международното състезание през 2022 година. Относно завръщането в Серия А мога единствено да кажа, че всичко е допустимо,защото Жоржиньо има предпочитание да се върне у дома ", приключи Сантош.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР