Агентът на Хакан Чалханоолу Горан Стипич потвърди информациите от последните

...
Агентът на Хакан Чалханоолу Горан Стипич потвърди информациите от последните
Коментари Харесай

Агентът на Чалханоолу призна за преговори с Интер

Агентът на Хакан Чалханоолу Горан Стипич удостовери информациите от последните дни, че води договаряния с шефовете на Интер за възобновяване на контракта на своя клиент. Настоящият договор на 29-годишния плеймейкър е до лятото на 2024 година, само че в клуба са доста удовлетворени от него и желаят да гообвържат дълготрайно.

" Водим диалози, не сме си поставяли последна дата. Признавам почтено, че няма никакво напрежение. Ще имаме и други срещи и няма потребност да пришпорваме нещата. Чалха е благополучен, удовлетворен е от играта си и се усеща добре в Интер. Той е благополучен, че има значима роля в тима. През март още веднъж ще седнем на масата и ще продължим диалозите ", призна Стипич пред " Тутомеркато ".
 Интер работи по възобновяване на договорите на двама значими играчи Интер работи по възобновяване на договорите на двама значими играчи
" Още от детството си, от времето в Карлсруе, той обича да играе с топката, да бъде нещо като " куотърбек ". Той играе на позицията, на която действаше Пирло, а двамата имат и сходни характерности. Те са спокойни, в никакъв случай нападателни, огромни стратези, постоянно фокусирани. Повтарям: той е доста благополучен по какъв начин се развиват нещата в клуба ", добави сътрудникът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР