Агентът на Гарет Бейл Джонатан Барнет се съмнява, че клиентът

...
Агентът на Гарет Бейл Джонатан Барнет се съмнява, че клиентът
Коментари Харесай

Агентът на Бейл: Не мисля, че той да има бъдеще в Реал Мадрид

Агентът на Гарет Бейл Джонатан Барнет се съмнява, че клиентът му има бъдеще в Реал Мадрид. Както е известно уелсецът сега се подвизава чартърен в Тотнъм точно от " кралския клуб ". След края на сезона обаче крилото ще би трябвало да се завърне на " Сантяго Бернабеу ", защото има контракт за още една година с " белия балет ".

Барнет обаче не счита, че клиентът му има бъдеще в Реал, като даже се пошегува, че той и Бейл ще са удовлетворени на разновидността футболистът да седи на пейката и единствено да получава заплата.

" Той към момента е един от най-хубавите футболисти в света. До края на сезона остават четири мача и ще забележим какво ще стане. Решението за бъдещето на Бейл зависи от три страни - ние, Реал Мадрид и Тотнъм. Ние имаме нашите визии и ще уведомим двата клуба, като му пристигна времето. Много се колебая Бейл да има бъдеще в Реал. Но, в случай че те желаят да го закотвят на пейката с тази заплата, сме окей с това ", съобщи импресариото.

През този сезон 31-годишният Бейл има 31 мача за Тотнъм във всички шампионати, в които е отбелязал 14 гола и е направил 3 асистенции.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР