Агентът на футболиста на Тотнъм Гарет Бейл - Джонатан Барнет,

...
Агентът на футболиста на Тотнъм Гарет Бейл - Джонатан Барнет,
Коментари Харесай

Агентът на Бейл: Завръщане в Реал? Силно се съмнявам

Агентът на футболиста на Тотнъм Гарет Бейл - Джонатан Барнет, разяснява опцията уелсецът да се завърне в Реал Мадрид, а също по този начин направи любопитно изявление, откакто съпостави някогашния към този момент управител на Тотнъм Жозе Моуриньо с римския военачалник Юлий Цезар.

Барнет отхвърли да упрекна непосредствено Моуриньо за непостоянната форма на Бейл, само че съобщи, че португалският експерт, който е новият ментор на Рома, е трябвало да се отнася с 31-годишния футболист по друг метод.

„ Както споделих на Тотнъм първоначално: Ако ще му давате късмет, тогава му се доверете, оставете го да си играе неговата игра. Не му казвайте да прави това или това, а се отнасяйте с него като с Лионел Меси или Кристиано Роналдо. Не споделям, че е добър, колкото тях “, съобщи Барнет пред „ SNTV “.

Попитан дали упреква Моуриньо за формата на Бейл, Барнет отговори по този начин:

„ Е, не бих направил това. Той е доста сполучлив треньор... само че Юлий Цезар също е бил доста добър, само че не мисля, че би се справил добре със сегашните армии ".

Gareth Bale's agent on José Mourinho: "He's a very successful coach but Julius Caesar was also very good, but I don't think he would be very good with the armies now. "
— Football Tweet (@Football__Tweet)
Относно дали Бейл има бъдеще в Реал Мадрид, чиято благосъстоятелност е, Барнет разгласи:

„ Той към момента е един от най-хубавите играчи в света, само че остават 4 мача, тъй че ще забележим. Предстои полемика сред три страни - ние, Реал Мадрид и Тотнъм. Ние имаме нашите визии и ще ги изразим, когато пристигна подобаващият миг. Завръщане на „ Бернабеу “? Силно се колебая в това, само че в случай че те желаят да го сложат на пейката, по този начин да бъде. Да ме сложат и мен на пейката с такава заплата? Това не би ме тормозило, в случай че по този начин са решили “, бяха думите на сътрудника.

През сегашния сезон Бейл е осъществил 14 гола и е добавил 3 асистенции за „ шпорите “ в 31 срещи във всички шампионати.

No Real Madrid future? ❌ He'd accept a bench role back in La Liga ✅
— Goal News (@GoalNews)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР