Агентът на Ерлинг Холанд разкри, че интересът към новия нападател

...
Агентът на Ерлинг Холанд разкри, че интересът към новия нападател
Коментари Харесай

Райола разкри на колко клуба е отказал Холанд

Агентът на Ерлинг Холанд разкри, че ползата към новия нападател на Борусия Дортмунд е бил голям и общо 12 клуб са проявявали интерес към норвежкия гений.

19-годишният Холанд впечатли футболна Европа с представянето си за Ред Бул Залцбург от началото на сезона, изключително в Шампионската лига, където означи осем гола в шест мача.

Холанд бе спряган за трансфер в Манчестър Юнайтед, само че в последна сметка избра офертата на Борусия Дортмунд и от идната година ще пази цветовете на немския отбор.

"Всички приказват за Манчестър Юнайтед, само че 12 клуба се интересуваха от него. Проведохме съществени диалози с всички. Накрая футболистът би трябвало да последва чувството си и да вземе крайното решение. Не разбирам за какво в Англия толкоз доста разискват решението му да премине в Борусия Дортмунд. Той е млад футболист и има задоволително време, с цел да пристигна във Висшата лига в идващ стадий от кариерата си ", разяснява Райола.

"Той не мислеше, че в този момент е моментът да заиграе във Висшата лига. Борусия Дортмунд е приказен клуб и мисля, че бе най-хубавият избор за него в този миг. За един младок е доста мъчно да блесне във Висшата лига, Той сподели не на 12 огромни клуба, както от Висшата лига, по този начин и от други шампионати ", добави сътрудникът на Холанд. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР