Агентът на Джовани Ди Лоренцо Марио Джуфреди коментира причините клиентът

...
Агентът на Джовани Ди Лоренцо Марио Джуфреди коментира причините клиентът
Коментари Харесай

Марио Джуфреди: Липсата на доверие към Джовани Ди Лоренцо е станала реалност

Агентът на Джовани Ди Лоренцо Марио Джуфреди разяснява аргументите клиентът му да желае да си тръгне от Наполи през лятото.

Футболистът подписа контракт за пет сезона с клуба през август предходната година, само че неотдавна е уведомил спортния шеф Джовани Мана за желанието си да напусне Наполи, поради упоритостите на президента Аурелио Де Лаурентис да го продаде.

30-годишният Ди Лоренцо, който бе освиркан от почитателите на отбора при последния мач за сезона в неделя против Лече, към този момент притегли вниманието на някои топ тимове в Европа, в това число Ювентус, Интер, Манчестър Юнайтед и Атлетико Мадрид. Той избира да остане в Серия А и се чака скоро да бъдат извършени договаряния с някои от претендентите за подписа му.

" Както споделих и преди, в края на сезона би трябвало да изясним нещата към Джовани Ди Лоренцо. Той е имал диалог с Мана неотдавна, както и със съотборниците си. Говорили са за миналата година и упования за идващия сезон. Ди Лоренцо е изразил възприятията си и неналичието на доверие от страна на клуба към него. Той имаше удостоверение, че неналичието на доверие към него е станала действителност. Не може да има капитан, който да е обезсърчен от клуба си ", разяснява Марио Джуфреди пред Calciomercato.it

Джуфреди настоя, че Ди Лоренцо не е имал желание да напусне Наполи.

" До този миг той не е и мислил да напусне клуба. Подписахме контракт, с цел да остане дълготрайно. Това постоянно е било желанието на Джовани. Но всичко се трансформира, в случай че клубът изрази позицията си. След новината няколко клуба демонстрираха интерес към Джовани. "



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР