Агентът и съпруга на Мауро Икарди Уанда Нара излезе с

...
Агентът и съпруга на Мауро Икарди Уанда Нара излезе с
Коментари Харесай

Уанда Нара завежда дело заради сексскандал

Агентът и брачна половинка на Мауро Икарди Уанда Нара излезе с обществено изказване по отношение на слуховете за разлъка с аржентинския футболист. В последните няколко месеца в медийното пространство стартира да се твърди все по-често, че Нара е изневерила на капитана на Интер, замесвайки в абсурда двамата хървати Иван Перишич и Марсело Брозович.

Електронното издание на вестник Libero разгласява материал, в който се загатва, че в обществената мрежа Whatsapp е споделен парещ запис, влкючващ Нара и други съществени футболисти от съблекалнята на “нерадзурите”.

Ето какво разгласява брачната половинка и сътрудник на Мауро Икарди в формалния си профил в Instagram:

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on Feb 24, 2018 at 4:51am PST

“В последно време излизат разнообразни неистини по мой адрес и фамилията ми. По принцип в никакъв случай не давам отговор, само че в този случай би трябвало да го направя, тъй като това, което се твърди, е голяма неистина. Всички неистини и нападки са неоснователни! Преди всичко съм майка, която се грижи за пет деца. След това съм брачна половинка, брачна половинка на Мауро.

След всички нападки, които бяха отправени, се почувствах длъжна да се защитя. Предадох всичко на юриста си и знайте, че ще си платите за всички обвинявания по адрес на моето семейство. Обвиненията ще имат своите последици.

Знайте, че пребивавам естествен живот, работя и както написах нагоре, грижа се за своите деца. Погрижете се за вашия живот, вместо да пишете безвъзмездни нападки по мой адрес.

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on Feb 24, 2018 at 7:13am PST
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР