Агент Мария е разкрита. Гръцката разузнавателна служба разкри руска агентка,

...
Агент Мария е разкрита. Гръцката разузнавателна служба разкри руска агентка,
Коментари Харесай

Разкрита: Агент Мария от Русия се подвизавала под името на починало дете

Агент Мария е разкрита. Гръцката разследваща работа разкри съветска агентка, живееща в страната-членка на Европейския съюз и НАТО от 2018 година Подвизавала се е в Гърция с подправени документи и име на умряло през 1991 година дете.

Руската агентка е жена на 33-годишна възраст, съгласно гръцката си персонална карта, или 31-годишна възраст съгласно съветския си паспорт. От 2018 година младата жена има гръцко поданство и е позната под името Мария Цала. Тя е работила като фотограф и е имала личен магазин за ръчни произведения и плетива в центъра на Атина.

В изказване на Националната разследваща работа съобщи, че е направено значимо изобретение за метода, по който непознатите служби работят и проникват в Гърция. След събрана информация е било потвърдено, че известната в гръцките медии като „ Мария Ц. “ е задгранична гражданка с името „ Ирина А.С “.

Самоличността на съветската агентка е разкрита преди година, когато е намерено
противоречие в документите
на службата по вписванията в област Атика.

Оказва се, че има имитация, като страници са били откъснати и сменени с други с друг почерк спрямо другите записи. Това е интернационално открита процедура на разследващите служби на дадена страна
Всичко за Вашата сватба
за основаване на специфична категория шпиони, наречени „ незаконни “.

За прикритието на самоличността на сътрудници от тази категория се основават фалшифицирани персонални документи и потребление на документи на мъртвородени деца или умряли лица.
Агент Мария е пристигнала в Гърция с подправен паспорт
на латиноамериканска страна, представяйки се като дете на имигранти от Москва. През 2018 година ѝ е публикуван акт за раждане с данни, съответстващи на мъртвородено дете с дата на раждане и гибел декември 1991 година

През януари Мария Ц. или Ирина отпътува за Русия, като оставя всички персонални движимости и осведоми наемодателя си, че няма да се върне заради здравословни аргументи. По същото време нейният брачен партньор, живеещ с подправени документи за идентичност в, се връща в Русия. Смята се, че двамата са извикани назад в Русия, заради съмнения за разкриването на самоличността им.

Съседите на Мария Ц. я разказват като доста дейна и обществена жена, която е има мощно наличие в обществените мрежи.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg