Афганистан победи Шри Ланка със седем уикета в Пуна, за

...
Афганистан победи Шри Ланка със седем уикета в Пуна, за
Коментари Харесай

Афганистан победи Шри Ланка, за да увеличи надеждите си за полуфинал на Световната купа по крикет

Афганистан победи Шри Ланка със седем уикета в Пуна, с цел да запише третата си победа на Световната купа по крикет и да ускори очакванията си за място на полуфинал.

Техните играчи на боулинг бяха положили основата на третата си победа в шест мача в понеделник, когато победиха Шри Ланка с резултат под пара 241 в 49,3 оувъра.

Продължете да четете

лист от 4 детайла. Надолу, само че не и на открито: Кой какво би трябвало да направи, с цел да се класира за полуфиналите на Световното състезание? Рядка социална наслада в Кабул след успеха на Афганистан на Световното състезание над Пакистан Афганистан шокиращи държачи Англия за първа победа на Световната купа по крикет на ICC Индия подари злато за крикет на Азиатските игри над Афганистан посредством предписание за класиране завършек на списъка

Трима от техните пет най-хубави удара, в това число Шахиди, по-късно създадоха половин епохи в клинично гонене, което реализираха с 45,2 оувъра, с цел да се реалокират на пето място в таблицата с точки.

Азматула Омарзай (73) означи победния пробег, а Шахиди (58) гледаше от другия край.

Шахиди и хората му изумиха титулярите Англия и първенците от 1992 година Пакистан по-рано в надпреварата и те потвърдиха, че това не е случайност с още едно впечатляващо показване против спечелилите от 1996 година Шри Ланка.

Включени в бухалката, няколко играчи от Шри Ланка приковаха вниманието си, само че не можаха да се възползват изцяло от тези стартове.

След рухването на Dimuth Karunaratne в шестия оувър, Kusal Mendis (39) построи половинвековни партньорства с Pathum Nissanka (46) и Sadeera Samrawickrama (36), с цел да стабилизира ининга.

С коефициент 134-2 през 28-ия край, Шри Ланка изглеждаше в добра позиция да доближи 275-марка, само че смелите афганистанци нанасяха удари на постоянни шпации, с цел да ги върнат обратно.

Анджело Матюс и Махийш Текшана направиха 45 бързи ръна за осмия уикет, само че Шри Ланка към момента не доближи марката от 250.

Афганистан загуби Рахманула Гурбаз в първия оувър, само че Рахмат Шах (62) и Ибрахим Задран (39) успокоиха нервите с партньорство от 73 мача.

 ИНТЕРАКТИВЕН---Teams-in-ICC-Cricket-World-Cup-2023-1695798361

Kasun Rajitha в профил Rahmat, само че не и преди ударът да е вдигнал втората си поредна петдесетка на шампионата.

Шахиди и Омарзай смесиха нерешителност с понякога експанзия в своята непреклонна позиция от века да доведат Афганистан по-близо до задачата.

С идната победа и двамата взеха решение да изиграят ударите си и Азматула означи победния пробег, когато се опита да удари шестица и беше изтърван в дълбокия мидуикет.

Много съм благополучен и горделив с тима “, сподели Шахиди.

„ Преследването беше доста професионално и съм доста благополучен от това. “

Капитанът на Шри Ланка Мендис изрази страдание за слабия общ брой на своя тим след четвъртата им загуба в шест мача.

„ Мисля, че ни липсваха малко рънове “, сподели той.

„ Имахме потребност от 280 или 300 на този терен. Мисля, че играчите на боулинг се оправиха добре в първите 10 оувъра, само че по-късно беше мъчно. ”

 ИНТЕРАКТИВНО - Световна купа за мъже-prize-money-trophy-award-winner- 2023-1695558421

Източник: Информационни агенции
Източник: aljazeera.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР