АЕЦ “Козлодуй” ЕАД организира прием в стипендиантска програма за учебната

...
АЕЦ “Козлодуй” ЕАД организира прием в стипендиантска програма за учебната
Коментари Харесай

АЕЦ “Козлодуй” ЕАД стартира стипендиантска програма

АЕЦ “Козлодуй” ЕАД провежда банкет в стипендиантска стратегия за образователната 2017/2018 година Тя е предопределена за 5 учащи се в бакалавърска степен и 4 – в магистърска от Технически университет – София, и за 1 учащ се в магистърска степен от Софийски университет “Св. Климент Охридски”. Необходимо е студентите да учат специалности, свързани с нуклеарната енергетика. Точните условия, на които би трябвало да дават отговор претендентите, са оповестени на уеб страницата на Дружеството, в секция “Кариери”.
На утвърдените по програмата ще бъде предоставена опция за осъществяване на стаж и процедура в атомната централа, а след довеждане докрай – и трудов контракт за работа по добитата подготовка.
По този метод атомната централа поддържа младежи и тяхното образование, като им спомага да стартират кариерния си път в една от най-високотехнологичните сфери на българската промишленост. Така АЕЦ “Козлодуй” за следващ път засвидетелства готовността си да влага в човешкия капитал и специфичната си ангажираност към професионалното създаване и развиване на идващото потомство механически експерти.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР