АЕК Ларнака и Левски се оттеглиха при 0:0 на почивката

...
АЕК Ларнака и Левски се оттеглиха при 0:0 на почивката
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Левски с 10 души на терена, Миланов изгонен пресилено

АЕК Ларнака и Левски се отдръпнаха при 0:0 на почивката в първи дуел от 2-ия квалификационен кръг от шампионата Лига Европа. В 45-ата минута на дуела капитанът на Левски Живко Миланов беше изпъден пресилено от съдията, а Левски ще би трябвало да доиграе дуела с 10 души. Срещата започва в 18:30 часа, а вие може да я наблюдавате в ефира на DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA и минута по минута на GONG.BG.

АЕК стартира добре дуела, като в 4-ата минута се наложи на Давиде Мариани да чисти кълбото напред. Левски отвърна с рисков удар на Дени Алар, който беше изведен с отличен пас, само че Тоньо почисти в корнер. В 18-ата минута Паулиньо беше в наказателното поле на АЕК, само че се засуети и не съумя да матира Тоньо. Отново той три минути по-късно надбяга двама бранители на домакините, само че вместо да подава на съотборник, изкара топката в навън.

Центриране на Миланов в наказателното поле на домакините търсеше Паулиньо, само че топката не стигна до получатела.

В 23-ата минута на дуела съвършен пас отляво на Станислав Иванов откри добре Тиам, който стреля рисково, само че Тоньо избави ефектно.

Левски извърши корнер в 34-ата минута на дуела, само че след центрирането нямаше заплаха за вратата на АЕК, след интервенция на защитник на домакините. Две минути по-късно отлична интервенция на Каргас не разреши на домакините да провеждат рискова офанзива към вратата на Миятович. Много неакуратен удар на Паулиньо от границата на наказателното поле прати топката над вратата.

В самия завършек на първата част бранителят и капитан на Левски Живко Миланов получи втори жълт картон и беше изпъден, само че картонът беше преувеличен.

Line-up!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР