Адвокатска кантора във Флорида, представляваща четирима от 13-те пострадали при

...
Адвокатска кантора във Флорида, представляваща четирима от 13-те пострадали при
Коментари Харесай

Видео от мобилен телефон показва момент, в който туристическа лодка във Флорида, превозваща пътници, се сблъсква с плавателен съд

Адвокатска адвокатска фирма във Флорида, представляваща четирима от 13-те потърпевши при конфликт на туристическа лодка и кораб във Флорида покрай ПортМаями предишния месец, разгласява видео на конфликта.

15-секундният клип, възложен от Mausner Graham Injury Law, демонстрира екскурзиант от Ню Йорк, който снима видео за Instagram на 11 февруари, преди по нехайство да запише удара.

В началото на видеото се чува смях и туристите наподобяват щастливи, че косите им се развяват от вятъра, до момента в който туристическата лодка, ръководена от Thriller Miami Speedboat Adventures, се движи бързо през водата. Музиката може да се чуе във фонов режим.

След това екскурзиантът насочва камерата към предната част на лодката, където могат да се видят повече пасажери, преди да погледнат нагоре и да видят друга лодка, идваща тъкмо към тях. Могат да се чуят писъци тъкмо преди злополуката, която кара мобилния телефон да се прекатурва.

Изображение 1 от 3 последващо...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР