Бившите адвокати на Руди Джулиани го съдят за повече от 1,3 милиона долара неплатени адвокатски такси

...
Адвокатска кантора, която представляваше Руди Джулиани през последните години на
Коментари Харесай

Адвокатска кантора, която представляваше Руди Джулиани през последните години на разследвания и съдебни дела, сега го съди за повече от 1,3 милиона долара неплатени адвокатски такси, тъй като бившият кмет на Ню Йорк е изправен пред нарастващи сметки, свързани с последиците от действията му около изборите през 2020 г. Доналд Тръмп.

Адвокатската кантора Davidoff Hutcher & Citron каза, че Джулиани е платил само 214 000 долара от общата си правна сметка, което го оставя да им дължи 1 360 196 долара за работата, извършена от адвокатите на фирмата по неговото вече затворено федерално криминално разследване за чуждестранно лобиране; свързаните с 6 януари 2021 г. разследвания от държавните прокурори на Джорджия, Камарата на представителите и службата на федералния специален прокурор; и в различни съдебни дела и разследвания за дисциплина на адвокатите, които се материализираха след изборите през 2020 г., според жалба, подадена в щатския съд в Ню Йорк в понеделник.

Последното му плащане към фирмата е дошло преди четири дни за 10 000 долара, според съдебната документация.

Фирмата се занимаваше с правната работа на Джулиани от края на 2019 г. до юли тази година, се казва в документацията.

Джулиани направи изявление чрез своя говорител Тед Гудман в понеделник вечерта, в което каза: „Не мога да изразя колко лично съм наранен от това, което направи Боб Костело. Истински срам е, когато адвокати правят подобни неща и всичко, което ще кажа е, че тяхната сметка е много по-висока от всичко, което се доближава до законните хонорари.

Davidoff Hutcher, адвокатската кантора, включва партньор Робърт Костело, дългогодишен контакт на Джулиани, който публично беше свързван с неговата отбранителна стратегия за известно време. Костело също преди е представлявал Стив Банън.

Джулиани публично каза в съда как се бори да плати за нарастващите съдебни такси и неблагоприятни съдебни решения, докато се очаква още повече да се натрупат в бъдеще.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР