Адвокатката Лариса Дрогобичер, представляваща Катрин Майорга, обяви лоша новина за

...
Адвокатката Лариса Дрогобичер, представляваща Катрин Майорга, обяви лоша новина за
Коментари Харесай

Лошо за Роналдо! Делото срещу него продължава

Адвокатката Лариса Дрогобичер, представляваща Катрин Майорга, разгласи неприятна вест за Кристиано Роналдо. Делото против него за обезчестяване не е закрито. Според юристката американските медии неправилно са интерпретирали новината за преместването на случая от съда в Лас Вегас, написа Блиц.

„ Обвиненията не са свалени. Просто оттеглихме делото от съда в Лас Вегас, защото сме подали еднакъв иск пред федералния съд на Съединени американски щати поради неговите пълномощия по разглеждането на случаи с присъединяване на чужденци. Като цяло единствено променихме мястото, само че искът си остава в действие “, разяснява Дрогобичер пред ESPN.

Както е известно, през септември 2018 година Майорга упрекна Кристиано Роналдо в обезчестяване. Според нея петкратният притежател на „ Златната топка “ я е насилил полово през 2009 година след посещаване на нощен клуб в Лас Вегас. Самият Роналдо удостоверява, че е правил секс с Катрин Майорга, само че това е станало по взаимно единодушие. Освен това той показа подписан контракт, с който американката се съгласява да не изнася обществено информацията против сумата от 375 000 $.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР