Адвокатка твърди, че агресивен и дрогиран шофьор я е пребил

...
Адвокатка твърди, че агресивен и дрогиран шофьор я е пребил
Коментари Харесай

Адвокатка: Пребиха ме пред децата ми, защото отказах да бъда тулуп

Адвокатка твърди, че нападателен и дрогиран водач я е пребил пред очите на двете ѝ деца. Случката се разиграла в самоковското село Говедарци в края на април, оповестява Нова ТВ.

Тогава до момента в който юрист Галя Гълъбова отивала до локалния магазин със 7-годишния си наследник, детето за малко не трябва пометено от движещия се с висока скорост автомобил на нападателя. След направена забележка от юриста се стига и до експанзията против нея.

,,Не съм го предизвиквала. Реших да взема гражданска позиция, а да не бъда дебелак, който спи до обяд и след това единствено хейти. Почуках на колата, с цел да кажа на водача и приятелката му, че за малко не прегазиха детето ми. Очаквах опрощение. Вместо това дамата стартира да ме псува, наплю ме и последва удар. Аз отвърнах. Тогава се намеси мъжът. Започна да ме бие и паднах на земята. Един господин от селото ми оказа помощ и в случай че не беше той, боят щеше да е нечовечен. След това обаче водачът съумя да ме повали на земята повторно. Междувременно децата ми крещяха, че желаят да ме убият. Намеси се и моя колежка. Тя също отнесе няколко удара от приятелката на мъжа. След това се качиха в колата и потеглиха със същата мръсна скорост'', описа в ефира на ''Здравей, България'' по Нова телевизия юрист Гълъбова. Тя съобщи, че е подала тъжба и към този момент има формирано досъдебно произвеждане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР