Адвокатите на жената, която обвинява Неймар в изнасилване, няма да

...
Адвокатите на жената, която обвинява Неймар в изнасилване, няма да
Коментари Харесай

Актът между Неймар и жената, обвиняваща го в изнасилване, бил по взаимно съгласие

Адвокатите на дамата, която упреква Неймар в обезчестяване, няма да я съставляват повече, защото открити противоречие в показанията й, заяви " Глобо Еспорте ". Първоначално тя декларирала, че футболистът на ПСЖ я е изнасилил, а по-късно, че актът е бил по взаимно единодушие, само че след това бразилецът почнал да използва мощ. Тя счита, че точно поради това Неймар би трябвало да понесе отговорност.
Обвиниха Неймар в обезчестяване Нападателят се забърка в величествен скандал
Представителите на основаната в Сао Паоло адвокатска фирма считат, че това, което тя обяснила като " обезчестяване " е изцяло друго.

Голмайсторът на " Пари Сен Жермен " бе упрекнат в обезчестяване в Париж на 15 май. Бразилецът незабавно отхвърли изказванията на дамата, като даже сподели известия и фотоси от обществените мрежи, от които излиза наяве, че тя е била съгласна на контакт с футболиста.
Затвор грози Неймар поради интимни фотоси на хипотетичната жертва (ВИДЕО) Футболистът бе упрекнат в обезчестяване на 31 май
Заради изнесената информация, съдържаща интимни фотоси на въпросната дама, против него обаче към този момент се води второ следствие. Отделът за битка с киберпрестъпността в Бразилия се е заел със случая, а сходно нарушение се санкционира със затвор от една до пет години.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР