Адвокатите на Доналд Тръмп обвиниха порноактьора Сторми Даниелс, че е

...
Адвокатите на Доналд Тръмп обвиниха порноактьора Сторми Даниелс, че е
Коментари Харесай

Адвокатът на Тръмп обвини Сторми Даниелс, че печели от сексуални претенции

Адвокатите на Доналд Тръмп упрекнаха порноактьора Сторми Даниелс, че е „ измъкнал “ артикули от обвинителния акт на някогашния президент и се е „ хвалел “, че го е основал правосъдни проблеми, до момента в който се пробват да унищожат достоверността на звездния очевидец при подновяването на процеса за „ безмълвните пари “ в Манхатън.

45-годишният, чиято хипотетична полова връзка с Тръмп е в основата на наказателното дело, беше подложен на бараж на враждебни въпроси от бранителя Сюзън Некелес в четвъртък сутринта. Тя беше показана с поредност от изявления в обществените медии, в които тя чества другите обвинявания, повдигнати против хипотетичния републикански претендент.

Нечелес показа запис, в който тогавашният юрист на Даниелс, който преговаряше за 130 000 $, платени на да я накара да млъкне в навечерието на изборите през 2016 година, твърди, че тя „ е желала тези пари повече, в сравнение с можете вие ... Представете си ". Адвокатът на отбраната също повдигна въпроса по какъв начин Даниелс е спечелила...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР