Адвокатите на Десислава Иванчева и Биляна Петрова заедно с представители

...
Адвокатите на Десислава Иванчева и Биляна Петрова заедно с представители
Коментари Харесай

Внесоха 4000 подписа за помилване на Иванчева и Петрова

Адвокатите на Десислава Иванчева и Биляна Петрова дружно с представители на гражданските организации внесоха претенции за опрощение на Десислава Иванчева и Биляна Петрова от президента на България. Исканията бяха съпроводени от близо 4000 подписа на жители, събрани за последните 4 дни след оповестяването на присъдата по делото им.

Сред причините на вносителите за опрощение са и личностите на Десислава и Биляна. Иванчева има малко дете, което скоро ще направи една година и има потребност от майка си, а бабата е задоволително стара, тъй че не може да компенсира майчините грижи. Друг претекст е, че самата Десислава Иванчева има съществено заболяване. А Биляна Петрова също има болен родител, който има потребност от грижа.

Отделно от това " Изправи се.БГ " са се заели да отстояват за намаляване наказването на Иванчева, която е при непоколебим режим в сливенския затвор. От гражданската платформа към този момент са намерили и работодатели, които са подготвени да ги вземат на работа в Сливен, когато това стане допустимо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР