Адвокатите на Даниел Алвеш подадоха нова жалба с молба към

...
Адвокатите на Даниел Алвеш подадоха нова жалба с молба към
Коментари Харесай

С доклад от 200 страници защитата на Дани Алвеш отново пробва да го извади от затвора

Адвокатите на Даниел Алвеш подадоха нова тъжба с молба към съдa да освободи бразилския футболист под гаранция, до момента в който продължава следствието против него по обвиняване в полово принуждение, оповестява " Ройтерс ".

Екипът на отбраната на играча показа отчет от 200 страници и видеоклипове от охранителни камери, които съгласно тях дискредитират показанията на хипотетичната жертва и други очевидци.

Адвокатите също потвърдиха, че Алвеш ще одобри всички наложени от съда ограничения, като да вземем за пример предаване на паспортите му и носене на проследяващо устройство, в случай че бъде освободен под гаранция.

Преди това съдът отхвърли настояването за освобождение под гаранция, защото има риск той да избяга. Съдията подреди той да бъде арестуван без право на гаранция, откакто проучва първичното следствие от управляващите и изслуша показанията на Алвеш, хипотетичната жертва и други очевидци. Дата за делото към момента не е планувана.

Бразилецът е в пандиза от 20 януари, откакто беше упрекнат в полово принуждение над жена в нощен клуб в Барселона на 30 декември предходната година. Той даде показания в съда в понеделник и сподели на съдията, че секс с дамата в действителност е имало, само че той е бил по взаимно единодушие.

Преди това 39-годишният футболист съобщи пред съдията, че не е правил секс с дамата. След това той призна, че в началото е излъгал за това, тъй като се е опитвал да избави брака си.
 Дани Алвеш с трогателно послание към някогашната си жена, която го напусна Дани Алвеш с трогателно послание към някогашната си жена, която го напусна
Той е застрашен от затвор от 4 до 12 години.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР