Адвокатите на бившия президент Доналд Тръмп искат апелативен съд да

...
Адвокатите на бившия президент Доналд Тръмп искат апелативен съд да
Коментари Харесай

Тръмп иска да му бъде позволено да внесе облигации от 100 милиона долара по дело за измама в Ню Йорк вместо „невъзможното“ решение за 464 милиона долара

Адвокатите на някогашния президент Доналд Тръмп желаят апелативен съд да отсрочи осъществяването на присъдата против 464 милиона $ него, синовете му и компанията му, и му разреши да внесе облигация от 100 милиона $ вместо законово изискуемата цялостна сума.

В подаване в сряда до щатския апелативен отдел юристите на Тръмп обявиха, че би било „ невероятно “ за милиардера да осчетоводи цялостната сума поради рестриктивните мерки в решението, постановено от арбитър Артър Енгорон по делото за гражданска машинация, заведено от основния прокурор на Ню Йорк Летиция Джеймс.

" Прекомерно високата и наказателна сума на решението, съчетана с противозаконна и противоконституционна обща възбрана за кредитни транзакции, би направила невероятно обезпечаването и осчетоводяването на цялостна гаранция. Въпреки това жалбоподателите възнамеряват да обезпечат и обезпечат облигация в размер на 100 милиона $ ", се споделя в документите.

Без оставане с понижената сума на облигацият...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР