Адвокатите на американския президент Доналд Тръмп Руди Джулиани и Джей

...
Адвокатите на американския президент Доналд Тръмп Руди Джулиани и Джей
Коментари Харесай

Адвокатите на Тръмп: Очакваме обективно разследване

Адвокатите на американския президент Доналд Тръмп Руди Джулиани и Джей Секулов разясниха приключването на следствието на специфичния прокурор Робърт Мюлър по отношение на вероятната интервенция на Русия в президентските избори.

Според юристите те са " удовлетворени, че Службата на специфичния юрист е показала отчета си " на основния прокурор на Съединени американски щати Уилям Бар, оповестява Fox News. Те означиха, че Бар " ще дефинира идващите стъпки ".
 Край на следствието за съветска интервенция на вота
Край на следствието за съветска интервенция на вота

Прокурорът съобщи отчета си

- Очакваме разкриването на обстоятелства - сподели Джулиани. Той не пропусна да означи, че Тръмп е приказвал през цялото време, че не е направил нищо неприятно. "

Според Джулиани юристите биха желали да се срещнат с отчета преди неговото издание, оповестява Асошиейтед прес.

На 22 март американското министерство на правораздаването разгласи формалното привършване на следствието на Мюлър по обвинявания против Тръмп в скрито съглашение с Русия и предаването на отчета на прокурора на Уилям Бар. Белият дом съобщи, че не е получил квалифицирания документ и не е бил осведомен за него.
 Робърт Мюлър няма да е специфичен прокурор
Робърт Мюлър няма да е специфичен прокурор

Сътрудници ще предадат документите

Разследването на Мюлер се организира от 2017 година насам. Алтернативно следствие на хипотетичните връзки на Тръмп с Кремъл се организира от комитет по разузнаването на Камарата на представителите на Съединени американски щати.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР