Адвокати, съдии и служители на Районен съд-Пловдив запретват ръкави, за

...
Адвокати, съдии и служители на Районен съд-Пловдив запретват ръкави, за
Коментари Харесай

Съдии, адвокати и граждани заедно чистят и озеленяват около Съдебната палата в Пловдив

Адвокати, съдии и чиновници на Районен съд-Пловдив запретват ръкави, с цел да облагородят междублоковото пространство наоколо от постройката на Съдебната палата под тепетата. На 21 ноември /петък/ от 13:30 ч. ще се състои доброволната самодейност за разчистване и облагородяване на зелената повърхност, която се употребява за отдих и отмора от работещите в трите съдилища, юристи и жители на Пловдив.
Прочетете още
Планирано е да бъдат сменени счупените и развалени пейки с нови, ще бъдат сложени нови кошчета за боклуци, ще се почисти и обнови зелената повърхност с нови растения.

Инициативата е проведена от ръководителят на Районен съд Иван Калибацев, със съдействието на Кмета на Район „ Централен “ господин Георги Стаменов. Участие в самодейността ще вземат съдии и чиновници от Районен съд – Пловдив, Адвокатска гилдия – Пловдив, за което интензивно присъединяване има Председателят на адвокатския съвет господин Георги Баев.

Инициативата има за цел да притегли повече доброволци, които да се включат в почистването и облагородяването на зелената площи, да се сътвори уютно място за отдих на всички  в централната част на Пловдив, с цел да създадем града и пространствата към нас по-чисти и приятни.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР