Адвокати, представящи се за приближени на омбудсмана, лъжат, че са

...
Адвокати, представящи се за приближени на омбудсмана, лъжат, че са
Коментари Харесай

Адвокати, представящи се за приближени на омбудсмана, лъжат, че са писали важни закони!

Адвокати, представящи се за доближени на омбудсмана, лъжат, че са писали значими закони! Въпросните, международно незнайни особи, се хвалят посредством лични блогове и уеб сайтове, както и през обществените мрежи, че те са хората, които през 2015 година са написали значимите ремонти в член 143 от Закона за отбрана на потребителите.

По този метод въпросните адвокати се пробват посредством илюзия да печелят доверието на хората и да притеглят клиенти в адвокатските си адвокатски фирми! Освен това същите особи имат и по-висока цел, която е приемането на закон за частен банкрут. Постигайки тази цел въпросните юристи на дявола ще приберат тлъсти тласъци от банковото лоби, защото това ще докара до съществено повишение на лихвите по заемите!

Същите ще разширят и бизнесът си ката за задачата към този момент са договорили съответните позволения за администриране на частни банкрути. Но както споделя мъдрия български народ - " На лъжата краката са къси "!

Би Нюз извърши своя инспекция, с цел да откри обективната истина. От стенограмите на Народното събрание се открива, че въпросните значими промени в член 143 от Закона за отбрана на потребителите са направени от народния представител Димитър Байрактаров.

Вижда се още, че тези ремонти Димитър Байрактаров е създал с специалистите на министерството на стопанската система! Потвърждението за това е обещано от зам. министър Везиева и е документирано в стенограмата.

От този значим документ се схваща още, Димитър Байрактаров е приложил една административна специфичност, посредством която е финтирал лобистите и е заменил лобистките текстове на юристите на дявола с нови текстове, които напълно и абсолютно пазят ползите на жителите. Вероятно това е повода тези юристи, представящи се за доближени до омбудсмана да провеждат непрекъснати офанзиви против журналиста Димитър Байрактаров, който бе разгласен за най-работещия народен представител в 43-то Народно заседание!

Би Нюз разгласява линк към стенограмата с цел разкритие на лъжите: http://www.parliament.bg/bg/archive/51/3/2328/steno/ID/3776
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР