Адвокати, представляващи над двеста души, които твърдят, че са пострадали

...
Адвокати, представляващи над двеста души, които твърдят, че са пострадали
Коментари Харесай

Близо 150 дела заведоха пострадали на концерта на Травис Скот в Хюстън

Адвокати, представляващи над двеста души, които настояват, че са потърпевши на фестивала " Астроуърлд " в Хюстън, са завели нови 90 каузи против уредниците на концерта, заяви Асошиейтед прес.

При --> по време на концерта на рапъра Травис Скот предходната седмица починаха девет души на възраст от 14 година до 27 година, доста хора са ранени.

ABD`nin Texas eyaletine bağlı Houston kentinde düzenlenen Astroworld Festivali`nde çıkan izdihamda en az 8 kişi hayatını kaybetti, yüzlerce kişi yaralandı.

" Представляваме повече от двеста жертви на случая, които са потърпевши душевен и физически на фестивала " Астроуърлд ", разгласи юрист Бен Кръмп на конференция в Хюстън.
Преди това бяха заведени други най-малко 50 каузи против продуцентите и против Скот за гибел и пострадвания, породени по време на концерта.

В сряда в болница умря 22-годишната студентка по компютърни науки Бхарти Шахани. Момченце на девет години е в болница в сериозно положение, заяви полицията.

Според Кръмп всеки от участниците в организацията на концерта е можел да предотврати смъртните случаи и пострадванията, като спре концерта и включи осветлението, когато е станало ясно, че безпорядък обзема тълпата.

" Никой в никакъв случай не трябва да умира от това, че е отишъл на концерт ", сподели Кръмп.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР