Адвокати на Шон Пен са предупредили стрийминг компанията Нетфликс“, че

...
Адвокати на Шон Пен са предупредили стрийминг компанията Нетфликс“, че
Коментари Харесай

Шон Пен се притеснява за сигурността си заради документален филм


Адвокати на Шон Пен са предизвестили стрийминг компанията „ Нетфликс “, че нейният нов документален филм за мексиканския наркобос Ел Чапо слага в заплаха холивудската звезда.

Актьорът се срещна с нарушителя, чието същинско име е Хоакин Гусман, през октомври 2015 година Според писмо на юриста Тиодор Бутрус-младши до ръководителите на „ Нетфлик “, представено от в. „ Ню Йорк таймс “, по техните ръце „ ще има кръв, в случай че този филм аргументи телесни вреди “ на Пен. Според артиста документалната лента, наречена „ The Day I Met El Chapo “, загатва, че той е оказал помощ за залавянето на Гусман от американските управляващи и може да стане мотив за офанзиви против него от към момента правилни на Ел Чапо сили.

Филмът преглежда срещата на Ел Чапо с Шон Пен и мексиканската актриса Кейт дел Кастильо, който по това време беше един от най-търсените мъже в света. След нея Пен написа публикация за списание „ Ролинг стоун “, оповестена в деня, в който трафикантът е задържан.

От „ Нетфликс “ показват в отговор, че са търсили Пен за присъединяване в документалния филм, само че той е отказал. „ Събитията към към този момент известната среща са добре документирани, в това число и от самия Пен в „ Ролинг стоун “ и многото му мнения по-късно “, обявиха от компанията. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР