Адвокатът Рена Стефанова от Продължаваме промяната е кандидатът на коалицията

...
Адвокатът Рена Стефанова от Продължаваме промяната е кандидатът на коалицията
Коментари Харесай

Рена Стефанова е номинацията на ПП - ДБ за кмет на Русе

Адвокатът Рена Стефанова от " Продължаваме промяната " е претендентът на обединението „ Продължаваме промяната “ – „ Демократична България “ за кмет на Русе. Тя ще води и общата листа на обединението за общински съветници, второто място ще бъде за представител на съдружния сътрудник, оповестиха на конференция в града съдружните сътрудници.

Стефанова е някогашен народен представител от Политическа партия.

Листата за общински съветници ще бъде подредена на професионален принцип, с цел да покрие всички сфери, в които общината работи за жителите.

 

Рена Стефанова е била определена единомислещо след номинации от общинската конструкция и Националния съвет на Политическа партия и подкрепена от Демократична България. „ Тя има куража да отстоява правото на всички русенци да живеем в един по-чист и организиран град “, сподели регионалният ръководител на Политическа партия Людмил Христов.

Рена Стефанова показа пет съществени целта в акцията си за локалните избори, измежду които Русе да стане чист и привлекателен град, да го създадат прелъстителен за младежите, които да намират смисъл да остават в него.

Кандидатурата на Рена Стефанова за кмет е подкрепена от всички партии, които вземат участие в обединението – Продължаваме промяната, ДА България, ДСБ и „ Зелено придвижване “.

Рена Стефанова съобщи, че чака сложна акция, с цел да убеди хората, че би трябвало да отидат да гласоподават.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР