Адвокатът по спортно право Георги Градев заяви, че ще бъде

...
Адвокатът по спортно право Георги Градев заяви, че ще бъде
Коментари Харесай

Нова жалба срещу БФС за мача с Унгария

Адвокатът по спортно право Георги Градев съобщи, че ще бъде входирана тъжба против БФС до Спортния трибунал в Лозана с искане европейската подготовка България – Унгария да се играе с наличието на аудитория. След няколкодневна сага в София. Двубоят е в четвъртък от 19:00 часа при закрити врата.

„ Мач ще има и той ще е в София, по този начин както искахме всички проведени почитатели. Остава втората борба и тя е да вкараме публиката на стадиона. В тази връзка сега в офиса сътрудниците пишат нова тъжба. До края на деня ще пуснем нова тъжба до съда в Лозана и ще желаеме да се отвори стадиона за аудитория, защото за мен е неуместно, че УЕФА и БФС са съгласни да няма аудитория на футболен мач, без да има дисциплинарно нарушаване. За мен това е безумство и съгласно мен оставки наложително на Борислав Михайлов и лицето Зоран Лакович от УЕФА, който е отговорен в тази обстановка “, сподели Градев пред Спортната палата. Той е там за срещата на министъра на младежта и спорта Димитър Илиев с представителите на БФС и изключените от централата 145 клуба.

Димитър Илиев съобщи, че ще се търси отговорност за какво мачът ще се играе без аудитория. „ Съжалявам, че мачът ще се играе без аудитория. Магията на футбола е във връзката сред почитателите и играта. Някой би трябвало да дава пояснения за какво се стигна до тук. Ние ще търсим отговорност от отговорните. Не може да спрем хората да стачкуват. Който желае да стачкува – очевидно има съображение да го направи “, сподели министър Илиев.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР