Адвокатът от Кънектикът Джим Аспел би предпочел да плати по-висок

...
Адвокатът от Кънектикът Джим Аспел би предпочел да плати по-висок
Коментари Харесай

Американски авиокомпании под обстрел за повторно повишаване на таксите за багаж

Адвокатът от Кънектикът Джим Аспел би предпочел да заплати по-висок самолетен билет, в сравнение с да се занимава с спомагателни такси.

Аспел, чийто наследник работи в самолетна компания, може летете гратис на този транспортьор. Но когато има багаж за чекиране, той избира Southwest Airlines, които дават на клиентите два регистрирани багажа минус таксите, които са станали съвсем повсеместни в промишлеността.

Той лети към един път месечно и е забелязал, че над през последното десетилетие напускането на самолета лишава повече време, защото пасажерите се борят с извънгабаритния багаж, който са носили на борда.

„ Хората носят на борда всичко, с изключение на кухненската мивка, с цел да избегнат таксите за багаж “, той споделих. „ Това не прави услуга на никого. “

Тези такси още веднъж се покачиха. Delta Air Lines предходната седмица увеличи цената за чекиране на първа чанта от $30 на $35. Пет американски превозвача покачиха таксите за багаж с $5 през последните два месеца, като се стартира с Alaska Airl...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР