Адвокатът от Бъфало Тони Руп каза пред Fox News Digital,

...
Адвокатът от Бъфало Тони Руп каза пред Fox News Digital,
Коментари Харесай

Адвокат от Ню Йорк се бори с „отмъщението на Първата поправка“ за ругаене на полицай в сагата за свободата на словото

Адвокатът от Бъфало Тони Руп сподели пред Fox News Digital, че „ нормално не назовава хората---- --- и нормално не съди хора. " Независимо от това, той неотдавна направи интернационалните заглавия за тъкмо тези две неща.

Преди 2016 година Руп водеше най-вече правосъдни каузи за телесни повреди. Но едно инцидентно взаимоотношение с полицай, изпъстрено от противоречива циничност, промени траекторията на неговата процедура и живот вечно.

През декември същата година Руп извика „ Включи си светлините, a------ “ на Тод МакАлистър, откакто той и брачната половинка му видяха МакАлистър да кара без светлини и „ бързо се доближава “ две дами, които той едвам не блъсна, до момента в който пресичаха улица, съгласно правосъдно дело, заведено от него през март 2021 г. 

Тогава Руп разбра, че МакАлистър е служител на реда от Бъфало, и му беше дадена присъда за нарушение на градските възбрана за звук. По-късно молбата беше отхвърлена, демонстрират правосъдните записи, само че случаят накара Руп да заведе дело и да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР