Адвокатът на защитника на Байерн Люка Ернандес – Маурисио Гонсалес,

...
Адвокатът на защитника на Байерн Люка Ернандес – Маурисио Гонсалес,
Коментари Харесай

Адвокатът на защитник Байерн: Затвора можеше да унищожи кариерата му

Адвокатът на бранителя на Байерн Люка Ернандес – Маурисио Гонсалес, е на мнение, че испанският съд се е опитал да го вкара в пандиза незаслужено. Бранителят беше пред престой зад решетките в идващите шест месеца, само че жалбата му беше почетена. Първоначално централният защитник бе наказан, защото бе нарушил ограничаващата заповед от актуалната си жена. Двамата бяха пътували до Маями по лично предпочитание.

„ Първата неистина е, че Люка не е изтърпял 31-дневен общественополезен труд. Той го е изтърпял и си е сътрудничил с организацията през 2017 година. Това наказване обаче е заличено, престъпното му досие е заличено”, сподели Гонсалес пред „ Марка”.

„ Втората неистина е, че Люка има две обвинявания за домашно принуждение. Става дума единствено за един случай, когато беше на 21 години. Той към този момент е узрял и това не се е повторило”, продължи юристът.

„ Говори се, че този случай бързо е преустановен, единствено тъй като името му е Люка Ернандес. И това също не е правилно. Заповедта на юриста беше на 5 август, а нашата тъжба на 9 август. Сега провинциалният съд е постановил своето решение. То трябваше да бъде направено незабавно, тъй като води до отнемане от независимост на моя клиент. Можеше да се случи по този начин, че Люка да влезе в пандиза и след шест месеца да се окаже, че жалбата е призната. Този интервал в пандиза можеше да унищожи персоналната и професионална кариера на Люка”, добави Гонсалес.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР