Адвокатът на ЦСКА Станислав Трендафилов разясни ситуацията относно очакваното решение

...
Адвокатът на ЦСКА Станислав Трендафилов разясни ситуацията относно очакваното решение
Коментари Харесай

БОМБА! Адвокат с важно разяснение по случая с Георги Йомов и решението на УЕФА

Адвокатът на ЦСКА Станислав Трендафилов обясни обстановката по отношение на предстоящото решение на УЕФА поради случая с приложимост на допинг от българския национал Георги Йомов. Както е известно, фланговият футболист на „ армейците “ беше даде позитивна проба за неразрешено вещество през лятото на 2022 година и по-късно не е играл за „ алените “.

„ Около обстановката с Георги Йомов няма нищо публично. Няма резултати. От наша страна производството се водеше до снабдяването с доказателство, а оттова – нататък към този момент сътрудниците поемат. Наказание на Йомов не е наложено. Докато в формалният уебсайт на ЦСКА не се появи информация, всичко е единствено спекулации. Toва, което се написа за 4 години или за 2, са просто оптималните периоди по регламентите на УЕФА “, съобщи Трендафилов пред „ Мач Телеграф “.

„ Доколкото имам опит в производства особено пред тези съдилища, няма закрепени периоди. Те имат едни инструктивни периоди за решение, само че не желая да встъпвам в детайлности. Затова сме наели експерти, които единствено с това се занимават. Абсолютно доверие имам на сътрудниците от швейцарската адвокатска фирма “, добави юристът на „ армейците “.

„ Беше един дълъг развой, в който се желаеха някакви документи и експертизи. Всичко, което са поискали, както от адвокатската фирма, по този начин и от Антидопинговата централа, гледаме мигновено да го набавим, с цел да може точното произвеждане да е обективно и да се реализира решение. “

„ Аз имам вяра, както всички останали, че той е почтен и това е просто някаква неточност. Дай Боже, да се потвърди и да излезе тъкмо това със правосъдно решение. Първо – тъй като е значим футболист за клуба. Второ – тъй като е противен проблем за него и напълно за българския спорт. Не е хубаво, изключително в ЦСКА, да се появяват сходни обстановки. В последна сметка ние сме лицето, което показва българския спорт в Европа “,, приключи Трендафилов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР