Адвокатът на Стайко Стайков - Любомир Таков, проговори пред bTV

...
Адвокатът на Стайко Стайков - Любомир Таков, проговори пред bTV
Коментари Харесай

Адвокатът на Стайков с нови разкрития за клиента си

Адвокатът на Стайко Стайков - Любомир Таков, проговори пред bTV за положението на клиента си. Издирваният от Интерпол Стайков изненадващо се появи в неделя вечер като пациент на " Пирогов ".

" Към момента клиентът ми няма предявено обвиняване. Нито аз, нито той е осведомен за налагане на 72 часа задържане. На 27 януари, в неделя вечерта, е открит от негов непосредствен - момчето, което поддържа къщата им. Бях потърсен и отидох, положението му беше тежко. Работното време на прокуратурата стартира в 8,30 ч в понеделник. Моята първа грижа е да осигуря правната отбрана на клиента ми. Веднага го уведомих, че е търсен, а той изрази подготвеност да спомага. Не е разумно и не е редно когато едно лице не се усеща добре, и е под опасност, да върви незабавно в полицията. Сигналът е подаден незабавно на другия ден ", сподели Таков.

" Това е човек претърпял стрес, среща се в шоково състояние, изпитва боязън да излезе на улицата. Както разбирам и аз е бил отвлечен от представители, които са се представяли, че са чиновници на Министерство на вътрешните работи. Не знам къде е станало това. В момента в който се усеща добре да дава показания, ще го направи. Времето в неделя беше малко и положението му не позволяваше да проведем какъвто и да е диалог ", изясни още Таков.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР