Адвокатът на президента на САЩ Доналд Тръмп Рудолф Джулиани отправи

...
Адвокатът на президента на САЩ Доналд Тръмп Рудолф Джулиани отправи
Коментари Харесай

Рудолф Джулиани с критики срещу Европа

Адвокатът на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп Рудолф Джулиани насочи през вчерашния ден остри рецензии против устрема на европейските демокрации да запазят живо нуклеарното съглашение с Иран след решението на Съединени американски щати да се изтеглят от него, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки АП.

Вчера Джулиани участва на среща на групата Муджахедин-е-Халк (Организация на муджахидините на иранския народ), състояла се наоколо до Париж. "Не мога да схвана за какво водачи на западни демокрации желаят да спасят съглашението, което неизбежно ще сътвори откачена тирания за какво (европейски лидери) желаят те да се снабдят с нуклеарни оръжия? ", попита той. На срещата на Муджахедин-е-Халк участваха хиляди. Групата се бори сътвори условия за промяна на режима в Иран.

В началото на седмицата в Иран се състояха тридневни митинги, свързани с стопанската система. Това подхрани очакванията на Муджахедин-е-Халк, че иранците желаят промяна на властта, отбелязва АП. До 2009 година Европейски Съюз смяташе Организацията на муджахидините на иранския народ за терористична организация.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР