Адвокатът на президента на САЩ Доналд Тръмп – Майкъл Коен

...
Адвокатът на президента на САЩ Доналд Тръмп – Майкъл Коен
Коментари Харесай

Адвокатът на Тръмп свързан с руски олигарх

Адвокатът на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп – Майкъл Коен се е срещнал с съветски олигарх обвързван с Кремъл по-малко от две седмици преди Тръмп да встъпи на президентския пост, заяви Voice of America.

Срещата се е провела 11 дни преди провеждането на формалната гала. Коен се е срещнал с Виктор Векселберг. Той е спряган за един от най-богатите хора в Русия. Срещата се е състояла в Trump Tower. Тема на диалозите са били връзките сред съветските и американските управляващи.

Преди няколко дни се появи информация, че Коен е получил стотици хиляди $ от американска компания, обвързвана с съветски олигарх. Информацията беше оповестена от юриста на еротичната актриса Сторми Даниелс – Майкъл Авенати. Даниелс сега съди Тръмп. Документите бяха публикувани в Twitter.

Въпросната компания се ръководи от братовчед на Векслеберг. Тя е била клон на Renova – съветска компания за вложения. Плащанията са били направени към фиктивна компания, основана от самия Коен, от която той е правил разнообразни заплащания.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР