Адвокатът на Петър Хубчев - Георги Градев, опроверга появилите се

...
Адвокатът на Петър Хубчев - Георги Градев, опроверга появилите се
Коментари Харесай

Адвокатът на Петър Хубчев отрече за плащане от Левски и нападна Наско Сираков

Адвокатът на Петър Хубчев - Георги Градев, опроверга появилите се по-рано информации, че . Градев е безапелационен, че посочените заплащания са несъществуващи и акцентира, че виновникът да се стигне до по този начин създалата се обстановка е притежателят на Левски Наско Сираков.
Публикуваме известието на Градев без редакторска интервенция:
" Отново се спекулира с името на Петър Хубчев и се загатват погрешни суми и несъществуващи заплащания. Решенията на ФИФА по трите проблема с някогашните треньори са обществени и всеки може да се запознае с тях от уеб страницата на ФИФА. Единствената причина да се стигне до този спор и неизбежния излаз е неуважението към договорите от страна на притежателя на клуба. Задълженията са насъбрани поради неприятно ръководство. Това би трябвало да е ясно на всички! С богатства дума и едно “извинявай”, Левски нямаше да е в това състояние. Ако клубът беше приел препоръчаните съглашения през м. януари, несъмнено дължимите компенсации щяха да са в пъти по-малки.
Неспазването на клаузата за дискретност в споразуменията с треньорите от страна на настоящия представител на Левски е съзнателно, за да се посее ненавист по отношение на прогонените треньори и да се отклони публичното внимание от единствения провинен за обстановката — притежателят на клуба. Абсолютна неистина е, че сме отказали да беседваме с възпитаника на милиционерската школа в Симеоново. Той просто не ни е търсил! "
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР