Адвокатът на Кристиано Роналдо – Питър Кристиансен, е категоричен, че

...
Адвокатът на Кристиано Роналдо – Питър Кристиансен, е категоричен, че
Коментари Харесай

Адвокатът на Кристиано Роналдо: Документите за изнасилване са фалшиви!

Адвокатът на Кристиано Роналдо – Питър Кристиансен, е безапелационен, че документите за обезчестяване на петкратния притежател на Златната топка против Катрин Майорга са подправени.

Драмата със звезда на Ювентус продължава с цялостна мощ, откакто полицията в Лас Вегас възобнови дело от 2009 година

Причината е, че американският модел още веднъж предяви искания към португалския ас. В делото юристите на Майорга ще употребяват като доказателство съглашение сред двете страни.

От него се вижда, че Роналдо е платил 375 000 $ на хубавицата да мълчи и подписът му излезе нескрито. Според Кристиансен обаче всичко е подправено.

" Тези документи са цялостна небивалица. Това е планувано деяние за дискредитиране на клиента ми. Всичко е построено върху откраднати и елементарно манипулирани цифрови документи. Към 2015 година десетки юридически лица, в това число адвокатски адвокатски фирми, бяха атакувани в разнообразни елементи на Европа. Електронните им данни бяха откраднати от киберпрестъпници ", съобщи Кристиансен.

" После хакерите продаваха безконтролно тези информации. Още един път ще кажа – позицията на Роналдо остава същата. Случилото се през 2009 година в Лас Вегас е било по взаимно единодушие ", добави юристът на звездата. /gol.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР