Адвокатът на Доналд Тръмп заяви, че лидерът на Северна Корея

...
Адвокатът на Доналд Тръмп заяви, че лидерът на Северна Корея
Коментари Харесай

Рудолф Джулиани сензационно: Ким Чен Ун се молеше на колене за среща с Тръмп!

Адвокатът на Доналд Тръмп съобщи, че водачът на Северна Корея Ким Чен Ун се е молил „ на колене и длани “ за среща с американския президент, оповестява „ Уолстрийт Джърнъл “.

„ Те споделиха, че ще стартират нуклеарна война с нас, че ще ни разгромят в нуклеарна война. Ние казахме, че при тези условия няма да има среща на върха “, разказал Рудолф Джулиани на конференция в Тел Авив.

„ Ами, Ким Чен Ун падна още веднъж на колене и на длани и моли за това, което е точно позицията, в която ти се желае да го поставиш “, добавил юристът, който е и някогашен кмет на Ню Йорк.

Джулиани уточни, че с повторното договаряне на новата среща силата още веднъж е на страната на Съединени американски щати.

Междувременно стана ясно, че министърът на външните работи на Сингапур ще отпътува на двудневно посещаване в Пхенян, което е част от подготовката за историческата среща в неговата страна на 12 юни. Новината беше обявена единствено дни откакто беше оповестено, че Тръмп и Ким ще се срещнат в първокласен хотел в курортния остров Сентоса в Сингапур.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР