Адвокатът на Доналд Тръмп и бивш кмет на Ню Йорк

...
Адвокатът на Доналд Тръмп и бивш кмет на Ню Йорк
Коментари Харесай

Руди Джулиани разкри защо Тръмп ще спечели изненадващо

Адвокатът на Доналд Тръмп и някогашен кмет на Ню Йорк Руди Джулиани предвижда „ непредвидена победа “ за клиента му на изборите, предават информационните организации.

"Той ще реализира непредвидена победа, а да се стигне до тази мисъл е ненапълно невероятно и поради това, че 80% от медиите просто маниакално следват курс антиТръмп, стигат даже до някаква патология ", съобщи Джулиани.

По думите му в Съединени американски щати е в действие всеобща медийна цензура в интерес на демократите: "Американските средства за всеобща информация работят като крило на Демократическата партия ".

Според Руди Джулиани противникът на Тръмп – Джо Байдън, е употребявал своя наследник Хънтър за събиране на подкупи. "Байдън не му разреши да си живее обикновено, вместо това стартира да употребява сина си като "събирач " - човек за прибиране на подкупи ".

Джулиани разкри, че още един корав диск от преносим компютър на Хънтър Байдън е открит в Бостън, като там се съхраняват "солидни свидетелства за подкупи, шпионаж, пране на пари ".

"От данните на този диск бих могъл да изчисля от кои страни Джо Байдън е взимал подкупи ", увери юристът на Тръмп.

По-рано вестник "Ню Йорк Поуст ", благосъстоятелност на Рупърт Мърдок, притежаващ и тв канала Fox News, разгласява материали за кореспонденцията, за която се твърди, че е открита в преносимия компютър на Хънтър Байдън, даден за корекция.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР