Адвокатът на Джулиан Асандж каза, че животът на основателя на

...
Адвокатът на Джулиан Асандж каза, че животът на основателя на
Коментари Харесай

Адвокатът на Асандж казва, че животът на основателя на Wikileaks е изложен на риск, ако последното обжалване е неуспешно

Адвокатът на Джулиан Асандж сподели, че животът на създателя на Wikileaks е „ изложен на риск “, в случай че последното му обжалване против изгонването му в Съединени американски щати е несполучливо.

Асанж е търсен в Съединените щати за хипотетичен скрит план за приемане и откриване на информация за националната защита след публикуването на стотици хиляди изтекли документи, свързани с войните в Афганистан и Ирак. Той отхвърля каквото и да е нарушаване.

52-годишният прекара последните четири години в пандиза Белмарш в Лондон, където е откогато беше измъкнат от посолството на Еквадор през 2019 година, до момента в който се бори с Опитите на Съединените щати да го екстрадират.

 

Адвокатът на Асанж Дженифър Робинсън, която е интернационален юрист по правата на индивида, сподели Австралийската корпорация за радио и телевизия: „ В резултат на 13-те години, през които е бил дейно в пандиза или под домакински арест, или някаква форма на ограничавания на свободата му в посолството на Еквадор, той в действителност не се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР