Адвокатът на Диего Марадона – Матиас Морла, разкри плановете, които

...
Адвокатът на Диего Марадона – Матиас Морла, разкри плановете, които
Коментари Харесай

Ето какви планове е правил Марадона дни преди смъртта си

Адвокатът на Диего Марадона – Матиас Морла, разкри проектите, които футболната легенда е правил дни преди гибелта си. Както е известно, международният първенец за 1986 година умря на 25 ноември от сърдечен удар.

„ При последния ни диалог той показа какви проекти има за Коледа. Искаше да събере всички си близки на едно място. Нека бъде ясно, че в последно време това не беше остарелият Марадона. Беше доста по-уравновесен и спокоен. Въпреки това ще бъде запомнен с огромните си триумфи и с това, че не се опасяваше обществено да показва мислите си “, разгласи Морла.

„ Последното нещо, което ми сподели беше: „ Обичам те “, а по-късно целуна ръката ми. Нещо не може да ми отнеме любовта, която изпитвах към него. Изминаха 30 дни от гибелта му, само че към момента не осъзнаваме какво се случи, какво загубихме и кой е виновен за тази загуба, в случай че изобщо има отговорни “, добави юристът на Марадона.

„ Преди преждевременната си гибел Диего искаше да върне част от любовта на хората и да направи нещо за тях. Говореше с доста виновни хора от ръководството на страната за основаването на благотворителна акция „ Десетте на 10 “. Сега с неговото семейство ще продължим да развиваме неговите хрумвания. Марадона обичаше хората, постоянно се е държал добре с всички. Имам доста мемоари с него и има едно нещо, което ги сплотява: неговата искреност и разпределяне “, приключи Матиас Морла.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР