Адвокатът на Бисер Михайлов твърди, че клиентът му бил с

...
Адвокатът на Бисер Михайлов твърди, че клиентът му бил с
Коментари Харесай

Било е касапница в дома на скандалния пернишки прокурор!

Адвокатът на Бисер Михайлов твърди, че клиентът му бил с високо кръвно налягане, имал и белези по лицето

" За страдание, когато се видях с него, положението му не бе положително. Бисер Михайлов два пъти през нощта е каран до болничното заведение поради високо кръвно ", това съобщи неговият юрист Любомир Таков, представен от Българска национална телевизия.

" Видях по лицето и шията му следи от контузии. Имало е някаква обстановка, която е в дома, сред четирите страни на семейство Михайлови ", твърди юристът.

Припомняме, че прокурор Михайлов бе арестуван за побой над брачната половинка му. Той е татко на Васил Михайлов, също задържан за серия побои в Перник.

Сигналът за побоя е подаден до полицията от дъщерята на Бисер Михайлов. Той е арестуван за 24 часа. Съпругата му е настанена в болница в Перник. Оттам обявиха, че тя е призната тази нощ с мозъчно разтърсване.

От държавното обвиняване показват, че по случая е формирано досъдебно произвеждане за нанесена междинна телесна щета. Софийската градска прокуратура ще предложи на и.ф. основния прокурор да изиска от Висш съдебен съвет отстраняването на Михайлов от служба, предава blitz.bg.

Горещи детайлности за зверството в фамилията на прокурорското синче

Това не е първият път, в който Бисер Михайлов е задържан. Той е арестуван е преди години с неговия брат.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР